Szösszenetek - Univerzumklub

Mindenki nagyot akar alkotni, de nem tudja elkezdeni. (Evan, a minden6ó c. filmből)
A természet gyógyít, mi csak segítünk... ha el nem rontjuk. (dr. Gaál Mihály)
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ajánló
Az oldal nem mindig frissül, ezért kérlek nyomd meg böngésződ "újraolvasás" vagy "frissítés" gombját.
Idézetek Annie Kagan : Billy Fingers túlvilági élete című könyvéből
(frissítve: 2017.02.04 - görgess lejjebb)

Én soha semmire nem kaptam engedélyt az életben. Mert az ott más tészta volt. Azoknak kellene ott is hatalmon lenniük, akik itt hatalmon vannak. Nem úgy, mint a Földön.A bolygótokon elképesztő mértékben hiányzik a kedvesség.

Honnét tudom, hogy az életem nem valamiféle büntetés volt a múltbéli kihágásaimért? Nos, hát azért, mert olyasmi egyszerűen nem létezik. Nem büntetésből vagyunk a Földön. Az egész nem a bűnről és a bűnhődésről szól. Az csupán egy emberi koncepció. Csak mi találtuk ki. Az emberek kiagyalnak mindenféle sületlenséget, azután elhiszik.

A földi testben való létezés és a fizikai szemekkel való nézés nagyban korlátozza azt, ahogyan a fényt érzékeled. A szemed nem képes közvetlenül látni a fényt, csak azokat a dolgokat, amikről visszaverődik, így hát maga a fény láthatatlan marad a számodra, akárcsak a lélek.
Ez pedig rengeteg szenvedést okoz odalent a bolygótokon, mivel nehéz olyasmiben hinnetek, amit nem láttok. Az itteni fény viszont láthatóvá teszi azt, ami a Földön láthatatlan: minden dolgok isteni természetét.

Mellesleg miután meghalsz és megnézed a hologramodat, minden a szemed elé tárul - látod, ki szeretett, ki gyűlölt, mit tettek érted és mit tettek ellened a hátad mögött. Amint azt korábban már említettem, elég sok időt töltesz itt annak szemlélésével, amit a Földön műveltél, úgyhogy kérlek, tegyél róla, hogy érdekes mozi legyen!

Miután meghalsz, nagyon sok időt töltesz szólóban és közben felderíted magad, mint egy Univerzumot. El tudod hinni ezt? Te vagy a Mindenség. Ám a társadalom egész mást tanít neked. A társadalom korlátokra tanít. Hidd el nekem, Annie, minden, amire valaha is szükséged van, máris ott rejlik benned. Az pedig, hogy ki vagy valójában, messze meghaladja a felfogóképességedet.

Amit hozok neked, az egy energia. A szeretet energiája. Nem a földi szereteté. Nem függ attól, hogy mit teszel és hogy nézel ki. Nem az a fajta szeretet, amiben ma még gyűlöllek, holnap pedig imádlak, bár épp fordítva szokott történni. Rendszerint inkább arról van szó, hogy tegnap még szerettelek, de ma már utállak, mert nem az vagy nekem, aki tegnap voltál. Én azt a fajta szeretetet hozom, ami ott létezik, ahol most vagyok.

A kvantum szó általában szubatomi részecskékre vonatkozik, nem emberekre. Ám az emberek valójában a szubatomi részecskék hatalmas Univerzumai és olykor a nézőpont megváltoztatása miatt ezek a részecskék másfajta táncba kezdenek és átugranakegy új realitásba. Ezért hangsúlyozom, hogy minden a nézőponton múlik. Oké, nem minden, de nagyon sok minden.

Ha szeretnél kvantumugrást tenni, építs velem egy hidat a te világod és az enyém között! Adj neki egy esélyt! Helyezd át a nézőpontod a könyvünk megírását illetően és tarts velem ezen az utazáson! Mert ha sikerülne megszöknöd elméd kicsinysége elől és az áldásaim dimenziójában élni, ha hajlandó és képes volnál együtt járni velem ezt a táncot, olyasmit tapasztalnál meg, amit mindeddig nem tudtál elképzelni; valamit, amibe hébe-hóba
mégis belekóstoltál már. Képletesen szólva, a lábujjad hegyét már beledugtad. De a lábujj helyett próbáljuk meg, merészkedj bele bokáig, majd térdig, aztán combig és derékig. Apránként, fokozatosan próbálj meg egyre mélyebben megmártózni a saját Isteni Esszenciád óceánjában!

A hitek nagyon fontosak a Földön. Az emberek valósággal gyűjtik őket. Ezen hitek némelyike valóban segít, mások viszont csak arra jók, hogy körbe-körbe forogj és megpróbálj mások által lefektetett, értelmetlen szabályoknak megfelelni. Nincs sok személyes vonatkozásuk a számodra. Ezért jó ötlet, ha időről időre felülvizsgálod a hiedelmeidet és elveted azokat, amelyek nem szolgálják a javadat.

Én gyógyíthatatlan drogfüggő voltam, aki még a saját megélhetését is képtelen volt biztosítani. Ki gondolta volna, hogy készen állok majd a Mindenséggé válásra? Nos, ez is csak azt mutatja, hogy sosem szabad megítélni senki életét, a saját magadét is beleértve.

Mielőtt a lélek leszületne a Földre, "megírják" neki az Élet Könyve saját, személyes verzióját. A földi élet lényegét olyan drámák alkotják, amelyek megváltoztatnak. Hát nem fura, hogy a legtöbben félnek a változástól, amikor a változás valójában a legfinomabb, extra cukormáz az élet tortáján?
És bár az életed jó része előre el van tervezve, ez a terv bizonyos keretek között mégis jelentős szabadságot biztosít a számodra. A körülmények olyanok, akár a körvonalak egy gyermek kifestőjében, ám a tinta helyett ráadásul a vonalak csak ceruzával vannak odarajzolva; vagyis kiradírozhatók, módosíthatók. Azzal, hogy kiszínezed az üres mezőket, befolyásolod a körvonalakat.
Az életedben semminek sem lenne szabad, hogy a szabadságodnál és a megvilágosodásodnál fontosabb legyen! Se a munkád, se a családod, se a gyerekeid, se az egészséged, se a státuszod és egyetlen szívedre aggatott kitüntetésed sem.
Adamus
Aki kapkod, sietve cselekszik, rohanva éli az életét, azt nem találják meg azok a kvantumpillanatok, melyek a csodákat jelenthetik az életében.
A Fizikai Lét Tetraédere
és a 
Spirituális Fantáziavilág
(klikk a képre)
Csak két nap van az évben, amikor semmit nem tehetsz: az egyik a tegnap, a másik a holnap. Tehát csak a MA a megfelelő nap arra hogy szeress, hogy higgy, és elsősorban hogy élj! 
Dalai láma
Mihály arkangyal rövid üzenete 2016-hoz


Köszöntelek benneteket szeretett emberi lények, Mihály arkangyal vagyok, az emberiség energiáinak őrzője.

Az emberiség úgy működik, mint a bioritmus (a színusz görbére gondol). Egyszer aktív, másszor passzív. Most a passzívabb ágban vagytok, amihez társulnak azok a frekvenciák, melyek befolyásolják a bioritmusotok intenzitását.
Ezen azt értjük, hogy az emberek "félrehallanak", félreértelmeznek és keresik a helyes bioritmusukat. Lesznek olyanok, aki ebben az életükben sosem találnak rá.
Aki nem lát ki az ablakon, az nem fogja tudni, mi van odakint. Egy idő után arra a döntésre fog jutni, hogy nincs is "kint", hanem csak az van, amiben ő él.

Minden létezési forma az egységen alapul, mely egységek képesek más egységekhez kapcsolódni. Nézzétek csak meg az univerzumotokat. Nem elég jó példa? Galaxisok, melyek önállóak, de mégis kapcsolatban vannak egymással. Egy-egy univerzum-rész, egy-egy dimenzió csatlakozik egy másikhoz, megtartva a szuverenitását - de mégis egységet alkotnak. Hát ezt kövessétek ti is, először önmagatokban, aztán a saját csoportotokban, majd egy nagyobb közösségben és így tovább, hogy az emberiség fel tudjon nőni arra a szintre, hogy megláthassa mindazt, ami a saját "kint"-jét jelenti.

Gaia hozzá a kapocs. Ő az, aki a "kint" felé tartja a kapcsolatot, aki lehetővé teszi most számotokra ennek megélését és felismerését. Eljön az idő, amikor már magatok is képesek lesztek erre külső segítség nélkül.

Szeretett emberi lények. Ideje végre kinyitni a szemeteket, a fületeket és meglátni, meghallani mindazt, amit oly régóta adunk át nektek - újra.  Végre be kéne szállnotok ugyanabba a hajóba és nem egymás mellett evezni. Ó, emberek! Mikor kezditek átlátni? Tisztelettel és alázattal vagyunk felétek, hiszen hatalmas dolgot visztek véghez: felismeritek önmagatokat és mindazt, amit az élet,  a létezés  jelent.

Mihály arkangyal szóltam, a ti szolgálatotokra.
(C) 2018. Univerzumklub
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz