Szösszenetek - Univerzumklub

Mindenki nagyot akar alkotni, de nem tudja elkezdeni. (Evan, a minden6ó c. filmből)
A természet gyógyít, mi csak segítünk... ha el nem rontjuk. (dr. Gaál Mihály)
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ajánló
Az oldal nem mindig frissül, ezért kérlek nyomd meg böngésződ "újraolvasás" vagy "frissítés" gombját.
Az életedben semminek sem lenne szabad, hogy a szabadságodnál és a megvilágosodásodnál fontosabb legyen! Se a munkád, se a családod, se a gyerekeid, se az egészséged, se a státuszod és egyetlen szívedre aggatott kitüntetésed sem.
Adamus
Aki kapkod, sietve cselekszik, rohanva éli az életét, azt nem találják meg azok a kvantumpillanatok, melyek a csodákat jelenthetik az életében.
A Fizikai Lét Tetraédere
és a 
Spirituális Fantáziavilág
(klikk a képre)
Csak két nap van az évben, amikor semmit nem tehetsz: az egyik a tegnap, a másik a holnap. Tehát csak a MA a megfelelő nap arra hogy szeress, hogy higgy, és elsősorban hogy élj! 
Dalai láma
Mihály arkangyal rövid üzenete 2016-hoz


Köszöntelek benneteket szeretett emberi lények, Mihály arkangyal vagyok, az emberiség energiáinak őrzője.

Az emberiség úgy működik, mint a bioritmus (a színusz görbére gondol). Egyszer aktív, másszor passzív. Most a passzívabb ágban vagytok, amihez társulnak azok a frekvenciák, melyek befolyásolják a bioritmusotok intenzitását.
Ezen azt értjük, hogy az emberek "félrehallanak", félreértelmeznek és keresik a helyes bioritmusukat. Lesznek olyanok, aki ebben az életükben sosem találnak rá.
Aki nem lát ki az ablakon, az nem fogja tudni, mi van odakint. Egy idő után arra a döntésre fog jutni, hogy nincs is "kint", hanem csak az van, amiben ő él.

Minden létezési forma az egységen alapul, mely egységek képesek más egységekhez kapcsolódni. Nézzétek csak meg az univerzumotokat. Nem elég jó példa? Galaxisok, melyek önállóak, de mégis kapcsolatban vannak egymással. Egy-egy univerzum-rész, egy-egy dimenzió csatlakozik egy másikhoz, megtartva a szuverenitását - de mégis egységet alkotnak. Hát ezt kövessétek ti is, először önmagatokban, aztán a saját csoportotokban, majd egy nagyobb közösségben és így tovább, hogy az emberiség fel tudjon nőni arra a szintre, hogy megláthassa mindazt, ami a saját "kint"-jét jelenti.

Gaia hozzá a kapocs. Ő az, aki a "kint" felé tartja a kapcsolatot, aki lehetővé teszi most számotokra ennek megélését és felismerését. Eljön az idő, amikor már magatok is képesek lesztek erre külső segítség nélkül.

Szeretett emberi lények. Ideje végre kinyitni a szemeteket, a fületeket és meglátni, meghallani mindazt, amit oly régóta adunk át nektek - újra.  Végre be kéne szállnotok ugyanabba a hajóba és nem egymás mellett evezni. Ó, emberek! Mikor kezditek átlátni? Tisztelettel és alázattal vagyunk felétek, hiszen hatalmas dolgot visztek véghez: felismeritek önmagatokat és mindazt, amit az élet,  a létezés  jelent.

Mihály arkangyal szóltam, a ti szolgálatotokra.
(C) 2017. Univerzumklub
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz