Rólunk - Univerzumklub

Környezetvédelem, elektronika, szoftver
Title
Tartalomhoz ugrás
Univerzumklub
Az Univerzumklub kft. 2007-ben alapított családi mikro-vállakozás, főként  számítástechnikai és elektronikai fejlesztési szolgáltatások végzésére. Az utóbbi 10 évben a környezetvédelmi szolgáltatások területén egyedi feladatok megoldására mérőeszközök tervezése és gyártása vált meghatározóvá és ezt egyesítettük a korábbi szolgáltatási feladatkörrel. A széles alapokon álló szolgáltatói tevékenység támasztotta fejlesztési igényeket társvállakozásokkal történő együttmúködéssel oldjuk meg, ennek segítségével komplett hardver – szoftver megoldásokat tudunk kínálni szinte bármilyen rutin vagy speciális feladatra. Amennyiben szükséges mérnöki területen jártas szakértőket vonunk be a feladatok értelmezésére, a megoldási lehetőségek elemzésére, kidolgozására és megvalósítására.

A környezetvédelem fejlődése, a környezet megfigyelése olyan új igényeket támasztott, amelyet cégünk is fejlett szolgáltatásokkal támogat. Az úl szolgáltatási profil a környezetállapot megfigyelésekhez kapcsolódó moniotoring rendszerek tervezése, telepítése, szükség szerinti üzemeltetése, akár távol elhelyezve lakott településektől szintén rutin feladaink közé került. A fő specialitás a jelenleg még nehezen monitorozható felszín alatti közeg állapotának új eszközökkel történő folyamatos nyomon követése, de a felszín alatti vizek és talajgázok megfigyelése napelemes energia ellátású mérőrendszerek segítségével szintén megoldott. A szolgáltatáshoz kapcsolódó minden szoftver fejlesztést (rugalmas adatgyűjtés, adatfeldolgozás, webes elérések, távvezérlés) biztosítjuk.
További lehetőségeket tudunk geofizikai adatgyűjtés, mérés, feldolgozás területén adni, főként nyersanyagkutatás és felszín alatti vizekhez kapcsolódó kultúrmérnöki kérdések megoldására, különös tekintettel épületek vizesedésének okfeltására és műszaki megoldására.
Univerzumklub Kft.
2000 Szentendre, Kökény u. 6.
+36 20 999 2100
info (at) univerzumklub.hu
Created with WebSite X5 (2022)
Írj nekünk

Vissza a tartalomhoz